Nederland in lockdown

15 december 2020
Nederland in lockdown

Vanaf 15 december zit Nederland voor tenminste vijf weken in een verregaande lockdown om het coronavirus te bestrijden en de druk op de zorg te verminderen. Dit heeft verregaande gevolgen voor verschillende groepen Nederlanders. Niet-essentiële winkels die gesloten zijn, kappers die weer hun deuren moeten sluiten en scholen die overgaan op onderwijs op afstand. Zeker rond de feestdagen voor velen een hard gelag.

Hulpmaatregelen overheid

De hulpmaatregelen van de overheid om getroffen ondernemers te helpen blijft onverminderd overeind. Wanneer u als ondernemer omzetverlies lijdt door de lockdown kunt u gebruik maken van de NOW-regeling om zo het salaris van uw werknemers te kunnen blijven doorbetalen. Meer info over het steunpakket van de overheid vindt u uiteraard op de website van de Rijksoverheid. Heeft u hulp nodig? Uw zakelijk adviseur van zekerheuts helpt u graag.

Invloed op onze dienstverlening

Uiteraard ontkomen wij bij zekerheuts ook niet aan het nemen van extra maatregelen. De gezondheid en veiligheid van de medewerkers van zekerheuts, hun gezinnen en onze klanten heeft onze hoogste prioriteit. Tegelijkertijd willen we onze klanten zonder onderbreking blijven bedienen. Wij volgen de richtlijnen die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld. Onze medewerkers werken waar mogelijk thuis en fysieke afspraken en bijeenkomsten vinden virtueel plaats of worden verzet. 

Samen moeten we het doen

Wij hopen dat u en uw dierbaren in goede gezondheid blijven verkeren. Samen komen we door deze moeilijke tijd heen. Heeft u een vraag voor uw adviseur van zekerheuts? Neem dan vooral contact met ons op. Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.

Meer informatie?