‘We staan klaar om een keer te sparren’

14 augustus 2020
‘We staan klaar om een keer te sparren’

Ondernemen doe je vanuit passie en dus moet je ook met de tijd meegaan. Voor Ron en Patrick Heuts was het best een grote stap, een beetje ‘loslaten’ zelfs: het aanpassen van de handelsnaam. Heuts Assurantiën wordt Zekerheuts. Ron en Patrick geven toelichting op de naamswijziging.

Helemaal nieuw is de naam niet. Patrick: “We hanteren Zekerheuts al jaren voor ons e-mailadres. Toch is het natuurlijk wel iets anders om het ook te gaan gebruiken als handelsnaam. Maar Zekerheuts is veel meer van deze tijd, hipper en zeker voor de jongere generatie veel duidelijker. Zekerheuts staat voor zekerheid, voor zaken die goed zijn geregeld.”

Uitbreiding met O.P.S.

Maar er is meer. Zo is recent assurantiekantoor O.P.S. uit Brunssum aan de organisatie toegevoegd. “Uiteraard blijft het kantoor in Brunssum gewoon bestaan”, vertelt Ron. “Aan de Raadhuisstraat 1 staan alle bekende gezichten de klanten graag te woord. Naast ons kantoor in Born heeft ook de vestiging in Brunssum een Regiobank. Nieuw is dat wij een van de eerste kantoren zijn die ook zakelijke kredieten en financieringen voor zakelijk onroerend goed mogen aanbieden.”

Ook nieuw: de Zekerheuts app, die er op zeer korte termijn gaat komen. Patrick: “In de Zekerheuts app is allerlei nuttige informatie te vinden, maar kun je bijvoorbeeld ook schades melden en polis gegevens raadplegen. Dat alles op hedendaagse en toegankelijke wijze. Echt een toegevoegde waarde voor ons en voor onze klanten.”

Andere tijden

We leven in een tijd waar niemand rekening mee heeft gehouden. Ook de gebroeders Heuts niet. Ron: “Ook voor ons is er onzekerheid, maar wij willen ons vizier graag op de toekomst richten. Door onze basis te verbreden, willen wij een nog sterker fundament leggen. Zodat we onze klanten ook op de lange termijn dienstverlening van de hoogste kwaliteit kunnen blijven garanderen.” “We zijn trots op al deze ontwikkelingen en hopen dat ook uit te stralen”, vult Patrick aan. “En: we willen onze klanten heel graag van dienst zijn. Bij verzekeringsvragen of gewoon om eens te sparren, van ondernemer tot ondernemer. We nodigen iedereen uit om eens contact op te nemen.”

Meer informatie?