Zakelijke Documenten Service voor ondernemers!

01 september 2022
Zakelijke Documenten  Service voor ondernemers!

Algemene voorwaarden, privacy statements, vaststellingsovereenkomsten, arbeidscontracten… Heeft u enig idee hoe u de afspraken in deze documenten juridisch zo goed mogelijk vastlegt? U houdt zich vast veel liever bezig met ondernemen. Dat neemt niet weg dat het belangrijk is om uw onderneming te beschermen. Juridische conflicten met leveranciers, klanten of werknemers komen helaas vaker voor dan u wellicht denkt.

Essentieel

Afspraken goed vastleggen is dan ook essentieel. Dat kan nu heel makkelijk via de nieuwe Zakelijke Documenten Service van ARAG, juridische hulp on demand. U vindt hier tal van juridische documenten op het gebied van samenwerken, personeel, financieringen, voorwaarden en privacy. Door middel van een simpel vraag- en antwoordsysteem maakt u een juridisch document binnen enkele minuten volledig op maat voor uw onderneming. En het belangrijkste: de documenten zijn altijd actueel. De Zakelijke Documenten Service is ook beschikbaar voor ondernemers zonder rechtsbijstandverzekering van ARAG.

Voorwaarden

Verwacht u meerdere documenten per jaar nodig te hebben? Bijvoorbeeld wanneer u meerdere wisselingen in uw personeelsbestand heeft? Dan is het een stuk voordeliger om een abonnement af te sluiten. ARAG houdt u dan op de hoogte van wetswijzigingen en u ontvangt in dat geval een nieuwe versie van uw document. Daarbij is er de mogelijkheid om telefonisch te sparren met een ervaren jurist als u juridische vragen heeft voorafgaand aan, tijdens of na het opstellen van uw document. Zo weet u zeker dat u de afspraken goed heeft vastgelegd en uw document juridisch waterdicht is.

U kunt het gemak van de Zakelijke Documenten Service nu ervaren met een gratis proefabonnement met 20 credits. Hiermee kunt u zelf een document voor uw onderneming opstellen, zonder verdere verplichtingen. 

Meer informatie

Wilt u de juridische zaken voor uw onderneming goed geregeld hebben? Een rechtsbijstandsverzekering biedt u zekerheid bij zakelijke conflicten met afnemers, leveranciers en geschillen met de overheid. Dit basispakket is uit te breiden met extra opties om meer juridische dekking te bieden. Een rechtsbijstandverzekering én de Documenten Service is de beste combinatie wanneer u ook al uw juridische documenten goed geregeld wilt hebben. Neem voor meer informatie over de Documenten Service en alle andere rechtsbijstandsverzekering uitbreidingen contact op met uw verzekeringsadviseur van zekerheuts en maak eenvoudig een afspraak. 

 

Meer informatie?