Zekerheuts in de AM Intermediair Top 100

02 december 2021
Zekerheuts in de AM Intermediair Top 100

Naar aanleiding van onze notering in de AM Intermediair top 100 staat er nu een interessant stuk op de website van AM:  www.amweb.nl. Zekerheuts staat op dit moment op nummer 63, maar we willen graag doorgroeien naar de top 50. Tijdens het interview zijn niet alleen onze ambities ter sprake gekomen, maar ook de manier waarop wij onze klanten helpen en bijstaan in moeilijke tijden.

Top 50-speler

Om in de top 50 van de Intermediair top 100 te komen, moeten we groeien. We hebben tijdens de corona-tijd drie kantoren overgenomen. Om deze groei door te zetten is het ook in de toekomst noodzakelijk om te kijken waar we verder kunnen uitbreiden. Het afgelopen jaar hebben we voor het eerst de stap buiten de provincie Limburg gezet door de overname van een kantoor in Volkel.

Limburgse waterschade

Naast onze ambities om te groeien, willen we ook de beste service blijven leveren aan onze klanten. Dit hebben wij laten zien tijdens de overstromingen in Limburg afgelopen zomer. In de provincie zijn 13.000 waterschades gemeld, waarvan wij er ruim 300 hebben verwerkt. Wij hebben toen laten zien dat we er zijn voor de klant wanneer hij ons nodig heeft.

Naar aanleiding van deze schades is ook het thema onverzekerbaarheid en preventie hoger op de agenda komen te staan. Wilt u het hele stuk nalezen? Ga dan naar https://www.amweb.nl/branche/nieuws/2021.

Meer informatie?