zekerheuts organiseert Hypotheekmarkt zaterdag 15 oktober

04 oktober 2022
zekerheuts organiseert Hypotheekmarkt zaterdag 15 oktober

Wat bent u nu precies waard op de huizenmarkt? Een vraag die zeker het afgelopen jaar flink vaak gesteld wordt. Oplopende hypotheekrentes, stijgende energiekosten en de roep om woningen te verduurzamen wordt steeds groter. Wat is nu verstandig in uw situatie? Het hypotheek-team van zekerheuts adviseert u hier graag over.

Hoe vind ik de juiste hypotheek?

Het vinden van de juiste hypotheek is maatwerk. Uw persoonlijke situatie, uw mogelijkheden en uw wensen leiden tot een hypotheekadvies op maat. De hypotheekadviseurs van zekerheuts helpen u graag bij het maken van belangrijke beslissingen. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste hypotheekvorm. Of u nu uw eerste huis koopt, meer wilt weten over de opties voor verbouwen en verduurzamen of nadenkt over uw pensioen, voor elke situatie zorgt het hypotheek-team van zekerheuts voor de juiste oplossing.

zekerheuts Hypotheekmarkt

Op zaterdag 15 oktober zet zekerheuts wederom de deuren voor u open en rolt de loper voor u uit. In deze turbulente tijd van snel opvolgende hypotheekrente stijgingen en oplopende energierekeningen begrijpen wij dat u veel vragen heeft over de aankoop van een woning, maar ook over het duurzaam verbouwen. Tijdens onze hypothekenmarkt kunt u sessies bijwonen van een notaris en inzicht krijgen in mogelijkheden om uw woning te verduurzamen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om inzicht te krijgen in uw financiële mogelijkheden tijdens een speeddate met een van onze hypotheekadviseurs. Verder presenteren zich diverse geldverstrekkers met hun financieringsmogelijkheden op het gebied van verduurzaming, maar ook van alternatieve woonvormen. Wij heten u zaterdag 15 oktober van 10:00 tot 14:00 uur welkom. De koffie en wat lekkers staan voor u klaar!  

Kom langs op zaterdag 15 oktober

Bent u benieuwd wat u waard bent op de huizenmarkt? Kom dan zaterdag 15 oktober langs bij zekerheuts in Nuth. Graag willen wij u dan vragen u aan te melden via het formulier op deze pagina. Wilt u liever eerder met een van onze adviseurs in gesprek? Neem dan vandaag nog contact op met de hypotheekadviseurs van zekerheuts voor advies over uw hypotheek.

Meer informatie?