zekerheuts organiseert Hypotheekmarkt

28 oktober 2021
zekerheuts organiseert Hypotheekmarkt

Wat bent u nu precies waard op de huizenmarkt? Een vraag die zeker het afgelopen jaar flink vaak gesteld wordt. Huizenprijzen stijgen, net als de energiekosten, terwijl de hypotheekrente op een historisch laag niveau is aanbeland. Wat is nu verstandig in uw situatie? Het hypotheek-team van zekerheuts adviseert u hier graag over.

Hoe vind ik de juiste hypotheek?

Het vinden van de juiste hypotheek is maatwerk. Uw persoonlijke situatie, uw mogelijkheden en uw wensen leiden tot een hypotheekadvies op maat. De hypotheekadviseurs van zekerheuts helpen u graag bij het maken van belangrijke beslissingen. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste hypotheekvorm. Of u nu uw eerste huis koopt, meer wilt weten over de opties voor verbouwen en verduurzamen of nadenkt over uw pensioen, voor elke situatie zorgt het hypotheek-team van zekerheuts voor de juiste oplossing.

zekerheuts Hypotheekmarkt

Zaterdag 13 november organiseert zekerheuts een Hypotheekmarkt in ons kantoor in Nuth. Tijdens deze Hypotheekmarkt vertellen onder andere een makelaar en notaris waar u allemaal rekening mee moet houden bij het kopen van een woning en hoe dat te doen in de huidige huizenmarkt. Daarnaast zijn er speciale 'speeddates' met de hypotheekadviseurs van zekerheuts. Tijdens deze gesprekken geven wij advies en beantwoorden uw specifieke vragen. De Hypotheekmarkt vindt plaats op zaterdag 13 november van 10:00 tot 14:00 uur. De koffie en wat lekkers staan voor u klaar!

Kom langs op zaterdag 13 november

Bent u benieuwd wat u waard bent op de huizenmarkt? Kom dan zaterdag 13 november langs bij zekerheuts in Nuth. Graag willen wij u dan vragen u aan te melden via het formulier op deze pagina. Wilt u liever eerder met een van onze adviseurs in gesprek? Neem dan vandaag nog contact op met de hypotheekadviseurs van zekerheuts voor advies over uw hypotheek.

Meer informatie?