Veiligheid medewerkers

In de categorie Veiligheid medewerkers vindt u producten en/of diensten die uw medewerkers beschermen of waarschuwen tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Wij werken hiervoor samen met gerenommeerde bedrijven, die speciaal voor onze relaties de juiste producten of diensten aanbieden. 

Aanbieding
EHBO koffer Oranje Kruis

Met een EHBO koffer in huis of bedrijf bent u zeker van de juiste materialen wanneer er zich een ongelukje voordoet. De EHBO koffer Oranje Kruis is samengesteld volgens de verbandrichtlijnen van 2016 en heeft goedkeuringsnummer: VD58-39.

€ 32,95 € 31,95
Lees meer
Aanbieding
Verbanddoos school

Wilt u binnen uw bedrijf of school in ieder lokaal of kantoor een gevulde verbanddoos? Kies dan voor deze compacte verbanddoos.

€ 8,95 € 6,95
Lees meer
Aanbieding
Geel veiligheidshesje

Val op wanneer dat nodig is dankzij dit gele veiligheidshesje.

€ 2,75 € 2,25
Lees meer
Aanbieding
Oranje veiligheidshesje

Zorg ervoor dat u zichtbaar bent in een gevaarlijke situatie. Kies voor dit oranje veiligheidshesje.

€ 2,75 € 2,25
Lees meer
Aanbieding
Hansaplast classic pleisters 5 meter lang

Even een kleine wondje door een val of ander ongelukje verzorgt u met deze pleisters van Hansaplast.

€ 19,50 € 13,95
Lees meer
Aanbieding
EHBO sticker 150 x 150 mm

Zorg ervoor dat uw medewerkers weten waar de EHBO koffer zich bevindt. Zo kan er snel hulp geboden worden in een noodsituatie.

€ 2,45 € 1,84
Lees meer
Aanbieding
PV sticker meterkast 100 x 50 mm

Wanneer u thuis of op uw bedrijf zonnepanelen en een zonne-energie systeem heeft dan is het verplicht om deze sticker aan te brengen in uw meterkast.

€ 1,95 € 1,46
Lees meer
Aanbieding
Waarschuwingssticker elektrische spanning 100 mm

Elektrische spanning kan tot ongelukken en ernstig letsel leiden. Het is daarom belangrijk om te waarschuwen wanneer er gevaar is voor elektrische spanning. Deze sticker kunt u dan gemakkelijk plaatsen.

€ 1,95 € 1,46
Lees meer
Aanbieding
Noodverlichting met LED armatuur

In een noodsituatie moet iedereen goed zien kunnen waar de nooduitgang is. Deze LED armatuur geeft de nooduitgang richting heel duidelijk aan.

€ 119,95 € 107,95
Lees meer
Aanbieding
Waarschuwingssticker zonnepanelen

Heeft u zonnepanelen dan is het een goed idee om deze waarschuwingssticker voor zonnepanelen te plaatsen. Zo weet de brandweer dat er extra opgelet moet worden wanneer er bijvoorbeeld brand is.

€ 6,20 € 4,65
Lees meer
Aanbieding
Huisdierensticker brandweer 75 x 75 mm

Wanneer er brand ontstaat of een andere noodsituatie dan wilt u dat uw huisdieren ook gered worden. Maar dan moeten de hulpdiensten wel weten dat er huisdieren zijn. Geef het aan door middel van deze waarschuwingssticker.

€ 1,75 € 1,31
Lees meer