Zakelijk Sparen

Net als in uw privéleven kunt u ook zakelijk spaardoelen hebben. U spaart bijvoorbeeld voor een nieuw bedrijfspand of een verbouwing in uw winkel. Regiobank biedt zijn zakelijke klanten verschillende spaaropties met flink wat flexibiliteit. Want niets is zo veranderlijk als ondernemen. dat wat u vandaag spaart kunt u morgen nodig hebben voor een briljant idee.

De zakelijke spaaropties van RegioBank bieden u de mogelijkheid om flexibel spaargeld in te leggen en op te nemen. In de Mobiel Bankieren app heeft u bovendien makkelijk inzicht in al uw rekeningen. Uw RegioBank adviseur bij zekerheuts helpt u graag uw spaardoelen bereiken.

Zakelijk sparen bij RegioBank

  • Een spaarrekening speciaal voor de zakelijke klant
  • Vrij én vast zakelijk sparen op 1 rekening
  • Minder administratieve rompslomp
Een zakelijke Spaarrekening openen?

Uw RegioBank adviseur bij zekerheuts helpt u graag. Vraag vandaag nog een afspraak aan.

MeerKeuze Sparen

Zakelijk sparen op een speciale spaarrekening: MeerKeuze Sparen. Deze MeerKeuze Sparen spaarrekening kan bestaan uit een vrij en een vast deel. Het spaargeld in het vrije deel kunt u dagelijks opnemen. Het vaste deel zet u voor een korte of langere tijd weg. U vraagt de MeerKeuze Sparen rekening eenvoudig aan via uw RegioBank adviseur in combinatie met een MKB rekening of V&S rekening.

MeerKeuze Sparen in het kort

  • Zakelijk sparen voor zzp'ers, het mkb, verenigingen én stichtingen
  • Vrij én vast sparen op 1 spaarrekening
  • Flexibel spaargeld inleggen en opnemen
  • Maandelijks of jaarlijks rente ontvangen over uw vaste spaargeld
Zakelijk Sparen

Keuzedeposito met vaste spaarrente

Wanneer u zakelijk spaargeld over heeft en dit een tijdje kunt missen, kunt u ervoor kiezen om een Keuzedeposito te openen. Hiermee zet u uw spaargeld voor een bepaalde periode apart in het vaste deel van uw zakelijke spaarrekening. U kunt eenmalig een som geld inleggen in het Keuzedeposito. U bepaalt vooraf hoeveel geld u in het Keuzedeposito stort en de vaste looptijd is tien jaar. Het is niet mogelijk om geld bij te storten in een deposito maar u kunt wel meerdere deposito’s toevoegen aan uw MeerKeuze Sparen rekening.

Keuzedeposito in het kort

  • Inleg vanaf € 15.000
  • Looptijd 10 jaar
  • Opname tegen kosten

Wilt u meer weten over een zakelijke Spaarrekening?

Heeft u interesse in een zakelijke spaarrekening bij de RegioBank? Neem dan vandaag nog contact op met uw adviseur van zekerheuts. Samen bekijkt u de juiste opties voor uw situatie.

Zakelijk betalen

Zakelijk betalen

Bent u ondernemer? Dan kunt u ook zakelijk bankieren bij de RegioBank. 

Bedrijfshypotheek

Bedrijfshypotheek

Om uw bedrijf verder te laten groeien wilt u mogelijk uw bedrijfspand laten (ver)bouwen of misschien wel een nieuw bedrijfspand kopen. Met de bedrijfshypotheek van de RegioBank kunt u als ondernemer verder groeien.

Rekening-courant Krediet

Rekening-courant Krediet

Met een zakelijk krediet kunt u tot een afgesproken bedrag rood staan op uw zakelijke rekening wanneer een nieuwe voorraad voor uw winkel nodig heeft of ongebruikelijk lang moet wachten op openstaande facturen.

Veelgestelde vragen Zakelijk Sparen

Kan ik ook zakelijk bankieren bij de RegioBank?

Jazeker! Nu steeds meer bankfilialen van de landelijke banken uit het straatbeeld verdwijnen en ondernemers voor hun bankzaken grotendeels aangewezen zijn op online bankieren groeit de ...

Kan ik als vereniging ook een zakelijke spaarrekening openen?

Ja, u kunt een MeerKeuze Sparen rekening openen voor uw vereniging. Hierbij kunt u vrij én vast sparen op 1 spaarrekening. Daarbij kunt u kiezen ...

Betaal ik negatieve rente over mijn geld dat vast staat in een deposito?

Nee, bij u betaalt geen negatieve rente over het spaargeld dat vast staat in een Keuzedeposito. 

Kan ik geld vrij opnemen uit een deposito?

Nee, dat is niet mogelijk. Wanneer u tussentijds geld wilt opnemen uit een deposito dan zijn hier kosten aan verbonden. Het is daarom belangrijk om ...