Crisis? Welke crisis?

04 augustus 2023
Crisis? Welke crisis?

Een crisis is een zware noodsituatie waarbij het functioneren van een stelsel (van welke aard dan ook) ernstig verstoord raakt. Vroeger was een crisis van korte duur, tegenwoordig hebben we tal van crisissen die soms jaren duren. Ik noem de klimaatcrisis, de stikstofcrisis, de coronacrisis en de kredietcrisis. 

Maar misschien is een crisis geen op zich staande situatie meer, in een tijd van mondialisering, schaalvergroting en digitalisering. Een crisis is naar mijn mening een situatie waarmee we gewoon rekening hebben te houden en waarop we voorbereid moeten zijn.

Voor een ouder iemand is het misschien een crisis om niet naar een bank te kunnen gaan om geld te storten of op te nemen. Een crisis op persoonlijk niveau, veroorzaakt doordat de grootbanken zich uit onze samenleving terugtrekken. In ieder geval zijn ze voor particuliere klanten niet of nauwelijks meer bereikbaar. 

Bij zekerheuts hebben we ons als doel gesteld dat je als klant maximaal tien minuten hoeft te rijden om een van onze vestigingen te bereiken. Ook als het gaat om het opnemen van geld. Daarom zijn we fors aan het uitbreiden met onze RegioBank-vestigingen. Die vindt u inmiddels in Amstenrade, Belfeld, Bocholtz, Born, Brunssum, Maastricht, Roermond en Volkel. 

Dus wilt u snel en eenvoudig (zakelijk) geld storten of gewoon met en voor uw (klein) kind een echte spaarrekening openen? Kom dan gerust langs bij een van onze kantoren. Laten we hopen op een mooie zomer. Eentje zonder crisissen. Blijf gezond!

Ron Heuts
Directeur zekerheuts

Meer informatie?