De grootbanken trekken zich meer en meer terug uit de Nederlandse samenleving. Waar je vroeger even kon binnenlopen bij de ABN AMRO, ING of Rabobank, moet je tegenwoordig voor een persoonlijk bezoek een hele exercitie uitvoeren. Zo niet bij de RegioBank.

Zekerheuts mag zich Zelfstandig Adviseur van RegioBank noemen. Dit betekent dat wij u het complete productenpakket en dienstverlening van RegioBank kunnen aanbieden. Wij hebben voor deze bank gekozen omdat zij zich van traditionele banken onderscheidt door haar bijzondere formule: moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij. Wij zijn een onafhankelijke, zelfstandige tussenpersoon (intermediair), die lokaal in de gemeenschap staat en wij staan u terzijde met uitleg en advies. Aan deze persoonlijke manier van zaken doen hechten wij én RegioBank grote waarde!

Het zit al in de naam opgesloten: deze bank laat zich nog zien in de regio. Vanuit onze vestigingen in BrunssumBorn en Volkel helpen wij u graag met uw bankzaken. U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere als zakelijke bancaire vraagstukken.

Wij als zekerheuts willen onze klanten ontzorgen en hebben met het oog daarop een nieuwe activiteit toegevoegd aan onze dienstverlening. Waarom zou u naast uw assurantiepakket niet ook uw bankzaken eenvoudig en deskundig laten behartigen door onze medewerkers?

Meer informatie over de RegioBank vindt u op onze RegioBank websites:

RegioBank vestiging Born RegioBank vestiging Brunssum RegioBank vestiging Volkel

 

Uiteraard kunt u voor meer informatie ook op onze kantoren in Nuth en Landgraaf langskomen. Wij staan u graag te woord.