Spaarrekening voor uzelf

Sparen voor toekomstige grote uitgaven kunt u bij RegioBank op verschillende manieren. Met de spaarrekeningen van de RegioBank kunt u met zekerheid sparen voor die nieuwe auto, mooie vakantie of hypotheekaflossing. Of voor als u iets achter de hand wilt hebben als een appeltje voor de dorst. U kunt een spaarrekening bij de RegioBank openen in combinatie met een ander RegioBank product, bijvoorbeeld een RegioBank betaalrekening. Uw RegioBank adviseur bij zekerheuts helpt u graag de mogelijkheden voor sparen onderzoeken.

Mobiel bankieren app

Met de RegioBank Mobiel Bankieren app heeft u altijd toegang tot uw spaarrekening. Hier kunt u geld overmaken of uw saldo checken wanneer u maar wilt. De app voldoet aan alle veiligheidseisen. U logt eenvoudig in met uw persoonlijke code of, als uw telefoon dit toestaat, met uw vingerafdruk.

Er zijn 3 soorten spaarmogelijkheden voor uzelf:

  • Sparen op maat vrij
  • Keuzedeposito met vaste spaarrente

Via onderstaand formulier kunt u de actuele rentestanden bekijken van alle spaarrekeningen.

Een spaarrekening voor uzelf openen?

Uw RegioBank adviseur bij zekerheuts helpt u graag. Vraag vandaag nog een afspraak aan.

Spaar op maat vrij

Met Spaar-op-Maat Vrij van RegioBank spaart u precies zoals u dat wilt en krijgt u een variabele rente. U kunt kosteloos geld storten of opnemen en deze rekening heeft geen minimale of maximale inleg of looptijd. RegioBank maakt de rente iedere maand over naar uw Spaar-op-Maat Vrij rekening. In het geval van negatieve rente dan wordt deze rente iedere maand door u betaald aan RegioBank.

Spaar-op-Maat Vrij in het kort

  • Altijd direct opneembaar
  • Vrije inleg
  • Onbeperkte looptijd
  • Variabele rente
Spaarrekening voor uzelf

Keuzedeposito met vaste spaarrente

Wanneer u spaargeld over heeft en dit een tijdje kunt missen, kunt u ervoor kiezen om een Keuzedeposito te openen. Hiermee zet u uw spaargeld voor een bepaalde periode apart tegen een vaste rente. Dit geeft u de zekerheid van een vaste rente voor een langere periode. Uw adviseur van zekerheuts kan een Keuzedeposito voor u openen als u een Spaar-op-Maat Vrij rekening heeft. U bepaalt vooraf hoeveel geld u in het Keuzedeposito stort en de vaste looptijd is tien jaar.

Keuzedeposito in het kort

  • Vaste rente
  • Inleg vanaf € 500
  • Looptijd 10 jaar
  • Opname tegen kosten

Rente van een Keuzedeposito

U kunt kiezen of u de rente van uw Keuzedeposito jaarlijks of maandelijks ontvangt. RegioBank stort de rente op uw Spaar-op-Maat Vrij rekening gestort. Om jaarlijks rente te ontvangen, legt u eenmalig minstens € 500 in. Om maandelijks rente te ontvangen, stort u eenmalig minstens € 5.000.

Wilt u meer weten over sparen bij de RegioBank?

Heeft u interesse in een of meer spaarmogelijkheden bij de RegioBank? Neem dan vandaag nog contact op met uw adviseur van zekerheuts. Samen bekijkt u de juiste opties voor uw situatie.

Spaarrekening voor uw gezin

Spaarrekening voor uw gezin

U kunt voor uw gezin een spaarrekening bij de RegioBank openen in combinatie met een ander RegioBank product, bijvoorbeeld een RegioBank betaalrekening. 

Spaarrekening voor uw kind

Spaarrekening voor uw kind

Voor de toekomst van uw kind kunt u niet vroeg genoeg beginnen met sparen. Voor een studie of opleiding bijvoorbeeld, of om ze te helpen bij de aankoop van hun eerste huis. 

Zakelijk sparen

Zakelijk sparen

Als ondernemer spaart u bijvoorbeeld voor een nieuw bedrijfspand of een verbouwing in uw winkel. Regiobank biedt zijn zakelijke klanten verschillende spaaropties met flink wat flexibiliteit. 

Veelgestelde vragen Spaarrekening voor uzelf

Moet ik rente betalen over mijn spaargeld?

Op dit moment betaalt u geen rente over uw spaargeld tot een bedrag van €100.000, -. Wanneer u meer dan €100.000, - op uw spaarrekening heeft ...

Kan ik het geld van mijn spaarrekening vrij opnemen?

Dit is afhankelijk van de spaarrekening waar u voor heeft gekozen. Wanneer u kiest voor een Spaar-op-maat Vrij rekening dan kunt u het geld altijd ...