Groeien met een lokaal gezicht

21 juli 2022
Groeien met een lokaal gezicht

Of het nu autobedrijven, tandartsen of notariskantoren zijn, de industrie of de assurantiebranche, overal zie je samenwerkingsverbanden ontstaan. 

Ook wij als zekerheuts zijn niet stil blijven zitten. De laatste jaren zijn we fors gegroeid. Door overnames, maar ook door samen te werken. Maar schaalvergroting of niet: ‘klant centraal’ is en blijft voor ons een speerpunt. Sterker nog: niet ondanks, maar dankzij onze groei zijn en blijven wij voor onze klanten lokaal bereikbaar.

Daar waar grootbanken al jarenlang een terugtrekkende beweging maken en verzekeraars centraliseren, breiden wij uit met Regiobank-vestigingen en lokaal gevestigde assurantiekantoren. Vestigingen en kantoren waar je als klant welkom bent voor een kop koffie. Als niet-klant ook trouwens.

Je kent vast wel die slogan van een bekende financiële instelling: ‘groot geworden door klein te blijven’. Wij willen en kunnen door schaalvergroting betere en gevarieerdere producten aanbieden. Maar we willen ook een lokaal gezicht hebben en houden. Bereikbaar zijn en er voor jou stáán, zoals tijdens de grote wateroverlast vorig jaar. Er zijn als je ons nodig hebt, ook buiten kantooruren.

Met onze vijf Regiobanken steunen wij initiatieven in het kader van ‘samen voor de buurt’. Wil je zelf iets organiseren voor je stad, dorp, wijk of straat, neem dan gerust contact op. Dan kijken we samen of het past binnen het format van de Regiobank en of we jouw initiatief (financieel) kunnen ondersteunen.

Laten we ondertussen uitkijken naar een mooie zomer. Corona lijkt verslagen, al weet je het met dit virus maar nooit. En laten we hopen dat ook in de Oekraïne de situatie snel verbetert en er aan deze onzinnige oorlog spoedig een einde komt.

Laten we daar maar een toost op uitbrengen. Geniet ervan. En: op ons kun je rekenen!

Ron Heuts
Directeur zekerheuts

Meer informatie?