Samen met haar man Marcel en dochter Maud is Marjo Cobben de eigenaar van Aan Hoes, een lunchroom en ijssalon in het centrum van Nuth. Met hun team serveren ze lekkers als een heerlijke lunch, verse friet of koffie met vlaai. Ook kunnen gasten er genieten van ambachtelijk bereid ijs of een feestelijke high tea. Voor de verzekeringen schakelde het gezin Zekerheuts in.
“Op de locatie van Aan Hoes zat vroeger de kaaswinkel van mijn ouders”, vertelt Marjo. “Toen zij met pensioen gingen, stond het pand jarenlang leeg. Tot we zelf de stoute schoenen aantrokken.” Als telg uit een ondernemersfamilie besloot Marjo met Marcel het avontuur aan te gaan. Met hulp van familie toverden ze de kaaswinkel om tot een mooie, gezellige zaak. “Dat bleek al snel een succes. We hebben Aan Hoes daarna uitgebreid tot wat het nu is.”
Als ondernemer wilde Marjo graag goed ontzorgd worden. “Met een eigen bedrijf heb je niet veel tijd, dus het is belangrijk dat bepaalde zaken goed geregeld zijn.” De verzekeringen bijvoorbeeld, die voor privézaken al via Zekerheuts afgesloten waren. Marjo klopte ook voor de zakelijke verzekeringen aan de Nuinhofstraat aan. “Patrick en Ron en hun medewerkers staan altijd voor je klaar, ze doen alle moeite als er iets aan de hand is. Het is gewoon altijd goed geregeld.”
Bovendien is Zekerheuts letterlijk en figuurlijk dichtbij: het kantoor is gevestigd in het pand naast Aan Hoes. “Hun zaak bestaat al heel lang, dus we zijn al jaren buren van elkaar. Als er iets is, loop ik gewoon even binnen. En als ik bel, krijg ik een medewerker aan de lijn. Geen robot, zoals bij veel banken, maar hardwerkende mensen die je persoonlijk adviseren en flexibel zijn. Die korte lijnen vind ik belangrijk. Ik zou niet anders willen.”
Van die nabijheid profiteert overigens niet alleen de familie Cobben met haar zaak, maar ook Zekerheuts. Want ‘de buren’ weten Aan Hoes op hun beurt goed te vinden. “We verzorgen regelmatig de lunch voor medewerkers”, vertelt Marjo. “En ieder jaar een kerstborrel. Dan maken we kleine pasteitjes en warm vlees, met een soepje vooraf, een plank met kazen, borrelhapjes - ieder jaar iets anders. Dat is best een uitdaging voor zo’n groot team. Maar als ondernemer doet het je wat, dat je zoiets mag doen. We vinden het echt een eer om die borrels te verzorgen.”